Повик за избор на модератор за јавна дебата Печати
NEWS - МЗЗПР
Среда, 11 Јануари 2017 15:08

Повик за избор на модератор за јавна дебата во рамки на проектот: “Зајакнување на партнерствата на граѓанското општество и државните институции во креирање и унапредување на правото за безбедна и здрава работна средина - Основно човеково право”

pdfМодератор.pdf