БИЛТЕН ОД КАМПАЊАТА ЗА ЗДРАВИ РАБОТНИ МЕСТА 2014 - 2015 Печати
EU OSHA - EU OSHA
Среда, 02 Декември 2015 07:47

 

Во овој билтен се збогуваме со Кампањата за здрави работни места, управување со стресот. Се надеваме дека не само што добивте многу корисни забелешки во текот на последните две години, туку и дека сте инспирирани за справување со стресот на работа, со примена на новооткриените знаења, со кои стресот може да се надмине. Најважно од се, би сакале да упатиме искрена благодарност до сите вас, кои работевте напорно, за реализација на успешна кампања. И бидете подготвени за новата кампања „Здрави работни места за сите возрасти” која започнува во април 2016 година. Во текот на овој период многу е направено за да се подигне свеста, во голем дел благодарение на посветеноста на повеќе од 30 Национални фокусни точки и нивните мрежи, над 100 официјални партнери на кампањата  и 34 медиумски партнери.

Повеќе информации за кампањата можете да прочитате во БИЛТЕН ОД КАМПАЊАТА ЗА ЗДРАВИ РАБОТНИ МЕСТА 2014 - 2015