ГАЛЕРИЈА
    Прикажи  # 
Албум Категорија
СВЕТСКИ ДЕН ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА - 28 АПРИЛ 2010 Настани
Тркалезна маса - Претставување на системи за управување со БЗР Настани
Енергетска ефикасност и обновливи извори на енергија во текстилната индустрија Семинари
Придобивки и предизвици од спроведување на ЕУ стандарди за ЗПР Семинари
Свечено отварање на Фалко, с.Цапари, Битола - Ноември 2009 Проекти
Свечено отварање на Комфи Ангел, Прилеп - Ноември 2009 Проекти
Свечено отварање на Кули, Прилеп - Ноември 2009 Проекти
Тркалезна маса “Законот е тука што понатаму” Семинари
Благодариме Норвешка - Takk Norge Проекти
Тркалезна маса „Начини на евидентирање на несреќи при работа во Република Македонија„ Проекти
Посета на норвешка делегација на МЗЗПР во Окитекст, Декември 2008 Посети
Трета обука IIIб фаза, Охрид - Февруари 2009 Обуки
Втора обука IIIб фаза, Охрид - Јануари 2009 Обуки
Прва обука IIIб фаза, Охрид - Јануари 2009 Обуки
Семинари во текстилни фабрики, ЕУ кампања за МСЗ, Октомври 2007 Семинари
Семинар со претставници од МТСП од Србија, Септември 2008 Семинари
Семинар на ИФЦ за ЗПР, Скопје - Декември 2007 Семинари
Зимско мерење во фабриките, Јануари 2009 Проекти
Завршна средба со фабриките од II фаза, Скопје - Декември 2007 Проекти
Свечено отварање на Стевик III фаза, 2008 Проекти
 
<< Прва страна < Претходна страна 1 2 3 Следна страна > Последна страна >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk