ГАЛЕРИЈА
    Прикажи  # 
Албум Категорија
ОБУКА ШТИП 19-20 МАЈ ВТОР ДЕЛ ОБУКИ
ОБУКА ШТИП 11 - 12 МАЈ 2016 ПРВ ДЕЛ ОБУКА
ОБУКА МИХАЈЛОВО 5-7 МАЈ 2016 ОБУКА
ОБУКА БИТОЛА 25 - 26 АПРИЛ ВТОР ДЕЛ ОБУКА
ОБУКА БИТОЛА 04-05 АПРИЛ - ПРВ ДЕЛ ОБУКА
ОБУКА СКОПЈЕ 11-12 АПРИЛ - ПРВ ДЕЛ ОБУКА
ОБУКА - Штип 10-11. 03. 2016 ОБУКИ
WORLD DAY FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 28 APRIL, 2014 World Day for Safety and Health at Work 28 April, 2014 on topic "Safety and Health in the use of Chemicals at Work".
ПРОЕКТ „МОБИЛНОСТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ЗНАЕЊЕТО ЗА БЗР" Проекти
ЕВРОПСКА НЕДЕЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА 2013 Семинар
ОДБЕЛЕЖАНА ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА 2012 (25.10.2012)
СЕМИНАР НА ТЕМА: "БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО ПРИ РАБОТА НА ВРАБОТЕНИТЕ ИЗЛОЖЕНИ НА РИЗИК ОД МЕХАНИЧКИ ВИБРАЦИИ " Семинари
28 АПРИЛ СВЕТСКИ ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА

Семинари

ЕВРОПСКА НЕДЕЛА ЗА БЗР- 2011

Семинари

МЗЗПР УСПЕШНО СЕ ПРЕТСТАВИ НА XIX СВЕТСКИ КОНГРЕС ЗА БЗР 11-15 Септември 2011- ИСТАНБУЛ, ТУРЦИЈА

Семинар

Семинар AUVA

Семинар

СВЕТСКИ ДЕН ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА - 28 АПРИЛ 2011

Настани

Меѓународна конференција за системи за управување со БЗР

Семинари

Промоција на проектот „Градење на капацитети за БЗР„ Проекти
Обука за градење на капацитет на Државниот инспекторат на труд Обуки
 
<< Прва страна < Претходна страна 1 2 3 Следна страна > Последна страна >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk