ОБУКИ
ОБУКА СКОПЈЕ 18-19 АПРИЛ - ВТОР ДЕЛ PDF Печати Е-пошта
ОБУКИ - ОБУКИ
Среда, 20 Април 2016 10:33

Одржана обука на тема: Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ.

На 18 и 19 април 2016год. се одржа втор дел од четиридневната обука, организирано од МЗЗПР, Скопје – хотел Континентал, на тема : Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ. Според модулот кој го креира МЗЗПР за одржување на овој настан, присуствуваа 45 слушатели од различни индустриски гранки во Р.Македонија.

Повеќе...
 
ОБУКА СКОПЈЕ 11-12 АПРИЛ - ПРВ ДЕЛ PDF Печати Е-пошта
ОБУКИ - ОБУКИ
Среда, 13 Април 2016 00:00

Одржана обука на тема: Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ.

На 11 и 12 април 2016год. се одржа прв дел од четиридневната обука, организирано од МЗЗПР, Скопје – хотел Континентал, на тема: Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ. Според модулот кој го креира МЗЗПР за одржување на овој настан, присуствуваа 45 слушатели од различни индустриски гранки во Р.Македонија.

Повеќе...
 
04-05 Април - Прв дел од обука, организирано од МЗЗПР, Битола PDF Печати Е-пошта
ОБУКИ - ОБУКИ
Среда, 06 Април 2016 11:08

Одржана обука на тема: Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ.

На 4 и 5 април 2016год. се одржа прв дел од обука, организирано од МЗЗПР, Битола – хотел Капри, на тема : Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ. Според модулот кој го креира МЗЗПР за одржување на овој настан, присуствуваа 22 слушатели од различни индустриски гранки во Р.Македонија.

Повеќе...
 
22 - 23 Март - Втор дел од обуката во Штип Овозможување на образование за БЗР PDF Печати Е-пошта
ОБУКИ - ОБУКИ
Четврток, 24 Март 2016 14:30

Одржана обука на тема: Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ.

На 22 и 23 март 2016год. се одржа втор дел од дводневната обука, организирано од МЗЗПР, Штип – хотел Оаза, на тема: Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ. Според модулот кој го креира МЗЗПР за одржување на овој настан,присуствуваа 40 слушатели од различни индустриски гранки во Р.Македонија.

Повеќе...
 
Обука Овозможување на образование за БЗР - Штип 10-11 03, 2016 PDF Печати Е-пошта
ОБУКИ - ОБУКИ
Понеделник, 14 Март 2016 10:37

Работилница Штип 10-11, 03, 2016

Одржана обука на тема: Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ.

На 10 и 11 март 2016год. се одржа прв дел од обука, организирано од МЗЗПР, Штип – хотел Оаза, на тема : Овозможување на образование за БЗР на сите чинители користејќи добра пракса и искуства од БЗР институции од ЕУ. Според модулот кој го креира МЗЗПР за одржување на овој настан, присуствуваа 41 слушател од различни индустриски гранки во Р.Македонија.

Повеќе...
 
<< Прва страна < Претходна страна 1 2 3 Следна страна > Последна страна >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk