NEWS - MOSHA
Title Filter     Display # 
# Article Title Date
91 МЗЗПР ПОТПИША НОВ ПРОЕКТ СО ЕВРОПСКА КОМИСИЈА Thursday, 24 December 2015
92 Извештајот за состојбата на безбедноста и здравјето при работа во средните училишта во Град Скопје Tuesday, 22 December 2015
93 ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Monday, 21 December 2015
94 Работилница "Мускулоскелетни болести и работа" Thursday, 17 December 2015
95 Officially was signed the contract between MOSHA and the Delegation of European Union for the new project Thursday, 17 December 2015
96 БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА МУЛТИМЕДИЈА ВЕБ КОМПАНИЈА Thursday, 17 December 2015
97 Работилница на тема Правилник за минималните барања за БЗР на вработените од ризиците поврзани со изложување на азбест при работа - примери од практични искуства Wednesday, 09 December 2015
98 Работниците не ги користат средствата за заштита при работа Monday, 30 November 2015
99 Интервју за Радио Слободна Македонија- Г-дин Милан Петковски претседател на МЗЗПР Friday, 27 November 2015
100 ИНФОРМАЦИЈА за дополнителни членови во подзаконските акти од Законот за БЗР Thursday, 26 November 2015
101 Едукативен семинар на тема: „Земјоделството, сегашност и иднина за подобар живот на младите во Р. Македонија“ Tuesday, 24 November 2015
102 Обука на тема "Европски стандарди за безбедност и здравје при работа" - Банско, 2015 година Tuesday, 24 November 2015
103 РАБОТЕН ДОКУМЕНТ НА СЛУЖБИТЕ НА КОМИСИЈАТА НА ЕУ - ИЗВЕШТАЈ ЗА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА 2015 Monday, 23 November 2015
104 Работилница во рамки на проектот “Истражуваме заедно за подобра безбедност и здравје кај младата популација” Wednesday, 11 November 2015
105 International Conference for Regional Collaboration: BON TON in safety and health at work Monday, 02 November 2015
106 ПРИОРИТЕТИ ЗА БЗР ВО ЕВРОПА 2013-2020 - Истражување Tuesday, 27 October 2015
107 ИНТЕРВЈУ СО Г-ДИН. АНГЕЛ ДИМИТРОВ, ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ОРГАНИЗАЦИЈА НА РАБОТОДАВАЧИ НА МАКЕДОНИЈА. Monday, 19 October 2015
108 EВРОПСКА НЕДЕЛА ЗА БЗР - Да работиме заедно на справување со стресот Monday, 19 October 2015
109 29-ти состанок на мрежата ENSHPO Monday, 19 October 2015
110 ПРИСТОЈНА РАБОТА ЗА СИТЕ Wednesday, 07 October 2015
111 Втората Меѓународна конференција ,,КВАЛИТЕТ И КОМПЕТЕНТНОСТ 2015” Friday, 18 September 2015
112 СЕМИНАР НА ТЕМА „ Обврските на работодавачите поврзани со превенција и справување со професионални болести и повреди при работа“ -Здравјето на работниците како составен дел од Законот за безбедност и здравје при работа“ Thursday, 17 September 2015
113 ОБЈАВА НА ОБУКИ ЗА 2016 ГОДИНА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ФОНДАЦИЈАТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА ОД БУГАРИЈА Thursday, 17 September 2015
114 ИЗВЕСТУВАЊЕ - ДОДЕЛЕНО ОДОБРЕНИЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ОБУКИ ЗА СТРУЧНО УСОВРШУВАЊЕ НА СТРУЧНИ ЛИЦА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА Tuesday, 15 September 2015
115 ЗАПОЧНА ВТОРИОТ ДЕЛ ОД ЧЕТИРИ - ДНЕВНАТА ОБУКА ВО ШТИП Monday, 14 September 2015
116 ОДБРАНА НА МАГИСТЕРСКИ ТРУД Wednesday, 09 September 2015
117 ЗАВРШИ ПРВИОТ ДЕЛ ОД ЧЕТИРИ - ДНЕВАТА ОБУКА ВО ШТИП Friday, 04 September 2015
118 ЗАПОЧНА ПРВИОТ ДЕН ОД ЧЕТИРИ - ДНЕВНАТА ОБУКА ВО ШТИП Tuesday, 01 September 2015
119 ГОДИШНИК НА ЕВРОПСКИОТ ФОНД ЗА 2014: ЖИВЕЕЊЕТО И РАБОТЕЊЕТО ВО ЕВРОПА Thursday, 09 July 2015
120 ЗАПОЧНА НАЈОПАСНИОТ МЕСЕЦ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ РАБОТНИЦИ Wednesday, 01 July 2015
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 4 of 21

MOSHA Login

MACEDONIAN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH ASSOCIATION

st.Vostanicka No. 2, 1000 Skopje, R.Macedonia
postal address: P.O box 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk