NEWS - MOSHA
Title Filter     Display # 
# Article Title Date
61 Call for expressions of interest for hiring consultants/experts. Tuesday, 03 May 2016
62 CELEBRATION OF April 28th - WORLD DAY FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK Tuesday, 03 May 2016
63 Покана за Регионален семинар 2016 – „ Михајлово 2016 “ Thursday, 28 April 2016
64 ПОКАНА - 28 АПРИЛ - СВЕТСКИ ДЕН ЗА БЗР Wednesday, 27 April 2016
65 ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ЕКСПЕРТ – МЕДИА КОНСУЛТАНТ Monday, 18 April 2016
66 Извештај од конференција: "Нови прописи од областа на БЗР" Monday, 18 April 2016
67 ОБУКА СКОПЈЕ 11-12 АПРИЛ - ПРВ ДЕЛ Wednesday, 13 April 2016
68 МИСЛЕЊЕ ОД МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ Wednesday, 13 April 2016
69 Промоција на веб страна на проект Wednesday, 06 April 2016
70 ОГЛАС ЗА ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ Friday, 01 April 2016
71 РАБОТИЛНИЦИ АПРИЛ Овозможување на образование за БЗР Thursday, 17 March 2016
72 Еднодневен семинар: МУСКУЛНОСКЕЛЕТНИ ЗАБОЛУВАЊА И РАБОТА (ризик фактори на работното место) Wednesday, 16 March 2016
73 Повик за пројавување интерес за учество на избор за компанија со најдобра пракса на БЗР во текот на 2015 година Thursday, 03 March 2016
74 оглас за вработување на стручно лице за безбедност при работа Wednesday, 02 March 2016
75 Announcement for engagement of consultant - expert Monday, 29 February 2016
76 Барање за прибирање на понуди за ангажирање нa компанија за изработка на веб страна Thursday, 25 February 2016
77 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ Wednesday, 24 February 2016
78 Барање за прибирање на понуди за изнајмување на техничка опрема Thursday, 11 February 2016
79 Работна средба меѓу претставниците на Службите на труд по медицина од Бугарија и Институт за медицина на трудот на Р. Македонија Wednesday, 10 February 2016
80 СВЕТСКИ ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА 28-МИ АПРИЛ Friday, 05 February 2016
81 Оглас за пројавување на интерес за презентер – доктор по медицина на труд Thursday, 04 February 2016
82 Авторското дело – модули за обуки Wednesday, 03 February 2016
83 Оглас за пројавување на интерес за презентер Wednesday, 03 February 2016
84 ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПОЛАГАЊЕ СТУЧЕН ИСПИТ ПО БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА Friday, 29 January 2016
85 Годишна програма за спроведување на обуки од областа на безбедноста и здравјето при работа за 2017 година Monday, 18 January 2016
86 РЕЗУЛТАТИ ЗА ИЗБРАН ПРЕЗЕНТЕР ЗА ОБУКА Friday, 15 January 2016
87 Interview with Vesna Ristovska, MOSHA`s Project Manager Thursday, 14 January 2016
88 ОБЈАВА НА ОГЛАС ЗА ПРЕЗЕНТЕР Wednesday, 13 January 2016
89 БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА КАНЦЕЛАРИСКИ МАТЕРИЈАЛ Monday, 11 January 2016
90 Благодарница за успешна соработка Thursday, 24 December 2015
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 3 of 21

MOSHA Login

MACEDONIAN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH ASSOCIATION

st.Vostanicka No. 2, 1000 Skopje, R.Macedonia
postal address: P.O box 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk