NEWS - MOSHA
Title Filter     Display # 
# Article Title Date
31 Проф.Д-р Јордан Минов, Специјалист по интерна медицина и медицина на трудот Wednesday, 28 September 2016
32 Известување за публикување на ISO 45001 Monday, 26 September 2016
33 ПОКАНА ЗА ВТОРА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА Tuesday, 20 September 2016
34 Oглас за оценувачи на проект Monday, 19 September 2016
35 Интервју со Г-дин Иван Пешевски Monday, 19 September 2016
36 Прв работен состанок „Зголемување на капацитетите и зајакнување на улогата на регионалните организации за подобрување на условите за работа и дијалог со јавните инситуции” Thursday, 15 September 2016
37 Обука “Испитување на работна опрема“ 13,09,20016 Tuesday, 13 September 2016
38 Interview with Vesna Ristovska - Project manager CSO-OSH Wednesday, 07 September 2016
39 БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ИЗРАБОТКА И ПЕЧАТЕЊЕ НА ФЛАЕРИ Monday, 05 September 2016
40 Интервју со д-р Драган Мијакоски - „Синдром на согорување на работа“ Friday, 02 September 2016
41 OГЛАС ЗА НАБАВКА И ПЕЧАТЕЊЕ НА ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ Thursday, 01 September 2016
42 БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДA ЗА ПРЕВЕДУВАЧКИ УСЛУГИ Monday, 29 August 2016
43 ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ EU-OSHA 2015 Thursday, 25 August 2016
44 еднодневна обука на тема: Испитување на работна опрема согласно Законот за безбедност и здравје при работа Friday, 19 August 2016
45 БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА ИНФОРМАТИВЕН СОСТАНОK Friday, 19 August 2016
46 ВТОРАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА Friday, 29 July 2016
47 Вториот Македонски конгрес за медицина на трудот со меѓународно учество. Monday, 18 July 2016
48 ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ПОВИКОТ ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ДОМАШЕН КОНСУЛТАНТ ЗА ИЗРАБОТКА НА СТУДИЈА Wednesday, 13 July 2016
49 РАБОТИМЕ ЗАЕДНО ЗА ДА ГО ПОБЕДИМЕ РАКОТ ПОВРЗАН СО РАБОТНИТЕ МЕСТА Tuesday, 12 July 2016
50 Работилница за подигнување на капацитетите на членовите на комисијата за сертификација и лиценцирање на лица и субјекти Tuesday, 12 July 2016
51 Regional Kick-Off Conference for Long Term Grants Wednesday, 22 June 2016
52 Interview with Mr. Karoly George, International Secretary of the Hungarian Trade Union Confederation Wednesday, 15 June 2016
53 Спроведени обуки за зајакнување на капацитетите за безбедност и здравје при работа Friday, 10 June 2016
54 Call for open work position Tuesday, 07 June 2016
55 Барање за прибирање на понуди за ангажирање нa компанија за изработка на веб страна Monday, 30 May 2016
56 ЕДНОДНЕВНА ОБУКА на тема „МАТЕРИЈАЛИ ЗА ПОДГОТОВКИ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА СТРУЧЕН ИСПИТ ПО БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА ( СЛ.ВЕСНИК НА Р.МАКЕДОНИЈА БР.138 )” Friday, 27 May 2016
57 КОНФЕРЕНЦИЈА ПРЕВЕНЦИЈА НА РАК ПОВРЗАН СО РАБОТНИТЕ МЕСТА Wednesday, 25 May 2016
58 ПОВИК за учество на обука Thursday, 12 May 2016
59 ОГЛАС ЗА ПРЕЗЕНТЕР ЗА ПОТРЕБИТЕ НА МЗЗПР Wednesday, 11 May 2016
60 Годишен извештај за несреќи при работа 2015 Wednesday, 04 May 2016
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 2 of 21

MOSHA Login

MACEDONIAN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH ASSOCIATION

st.Vostanicka No. 2, 1000 Skopje, R.Macedonia
postal address: P.O box 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk