NEWS - MOSHA
Title Filter     Display # 
# Article Title Date
151 OГЛАС ЗА УЧЕСТВО ВО ПРЕВОД И СТРУЧНО ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ЛИТЕРАТУРА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА Thursday, 12 February 2015
152 MEЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА „ПАМЕТНА ПРЕВЕНЦИЈА ЗА ОДРЖЛИВА ЗАШТИТА” Monday, 02 February 2015
153 MOSHA ON THE ANNUAL OSH NATIONAL AWARDS FOR OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH 2014 IN BULGARIA Monday, 26 January 2015
154 REGIONAL CONFERENCE IN THE SECOND HALF OF FEBRUARY Thursday, 22 January 2015
155 OГЛАС ЗА НАБАВКА И ПЕЧАТЕЊЕ НА ПРОМОТИВНИ МАТЕРИЈАЛИ Tuesday, 20 January 2015
156 СЕ ОДРЖА ГОДИШНОТО СОБРАНИЕ НА МАКЕДОНСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА ЗА 2014 ГОДИНА Monday, 29 December 2014
157 THE PUBLIC DEBATE FOR THE DRAFT STRATEGY FOR IMPROVEMENT OF OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH IN MACEDONIA WAS SUCCESSFULLY HELD IN SKOPJE Monday, 22 December 2014
158 СЕ ОДРЖА СЕМИНАР НА ТЕМА ЗАКОНСКА РЕГУЛАТИВА ВО ОДНОС НА СКЛУЧУВАЊЕ НА ДОГОВОРИ ЗА ДЕЛО И АВТОРСКИ ДОГОВОРИ И ПЛАЌАЊЕ НА ПРИДОНЕСИ Thursday, 18 December 2014
159 JAВНА ДЕБАТА ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ КАКО АКТИВНИ СОЦИЈАЛНИ АКТЕРИ ВО ПРОМОЦИЈА НА СТАНДАРДИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА" Wednesday, 17 December 2014
160 ЖАЛНА ВЕСТ Wednesday, 17 December 2014
161 MЗЗПР НА ДВОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА ВО ОХРИД Monday, 15 December 2014
162 ONE DAY SEMINAR ON TOPIC “OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH LAW, EMPLOYER’S OBLIGATIONS, MEANS OF IMPLEMENTATION AND SANCTIONS FOR NON-IMPLEMENTATION Tuesday, 09 December 2014
163 THE WORKSHOP FOR CREATION OF OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH STRATEGY WAS SUCCESSFULLY HELD Monday, 01 December 2014
164 РАБОТИЛНИЦА ЗА ПОДГОТОВКА НА „СТРАТЕГИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА” Monday, 24 November 2014
165 3-DAY TRAINING FOR THE REPRESENTATIVES OF THE WORKERS FOR OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH WAS HELD IN OHRID Monday, 17 November 2014
166 СЕ ОДРЖА ЕДНОДНЕВЕН СЕМИНАР НА ТЕМА „ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА“ Wednesday, 12 November 2014
167 ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НA ДОМАШЕН КОНСУЛТАНТ Wednesday, 12 November 2014
168 WORKSHOP AT THE END OF NOVEMBER, REGIONAL CONFERENCE ON THE BEGINNING OF 2015 Tuesday, 11 November 2014
169 ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ФАСЦИЛИТАТОР Friday, 07 November 2014
170 MOSHA IN BITOLA ON TRIBUNE FOR OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH Tuesday, 04 November 2014
171 MOSHA PART OF THE HEALTH WEEK Monday, 03 November 2014
172 THE CHANGES OF THE OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH LAW WERE PUBLISHED Friday, 31 October 2014
173 STUDY ON THE IMPLEMENTATION OF OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH IN MACEDONIA Monday, 27 October 2014
174 SOLID MEDIA COVERAGE OF THE CLOSING EVENTS OF THE EUROPEAN WEEK FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 2014 Friday, 24 October 2014
175 WITH TWO EVENTS IN SKOPJE AND PRILEP, THE EUROPEAN WEEK FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 2014 HAS SUCCESSFULLY ENDED Friday, 24 October 2014
176 BIG MEDIA COVERAGE OF THE CENTRAL EVENT OF THE EUROPEAN WEEK FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 2014 - "MANAGE STRESS" Wednesday, 22 October 2014
177 THE CENTRAL EVENT OF THE "EUROPEAN WEEK FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 2014" ON TOPIC "MANAGE STRESS" WAS HELD IN SKOPJE Wednesday, 22 October 2014
178 MOSHA CONTINUES WITH THE CELEBRATION OF THE EUROPEAN WEEK FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 2014 Tuesday, 21 October 2014
179 BIG INTEREST OF THE MACEDONIAN MEDIA FOR THE EUROPEAN WEEK FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 2014 Monday, 20 October 2014
180 THE ROUND TABLE ON TOPIC “IMPORTANCE AND PARTICIPATION OF THE CIVIL SOCIETY ORGANIZATIONS IN THE CREATION OF POLICIES ON NATIONAL LEVEL” WAS SUCCESSFULLY HELD Monday, 20 October 2014
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 6 of 21

MOSHA Login

MACEDONIAN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH ASSOCIATION

st.Vostanicka No. 2, 1000 Skopje, R.Macedonia
postal address: P.O box 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk