NEWS - MOSHA
Title Filter     Display # 
# Article Title Date
121 КОНЦЕПТ ЗА ИСТРАЖУВАЧКО НОВИНАРСТВО Wednesday, 17 June 2015
122 ИЗВЕСТУВАЊЕ Monday, 15 June 2015
123 CALL FOR PARTICIPATION ON THE INTERNATIONAL CONFERENCE FOR REGIONAL COLABORATION OSH BON TON 2015 Monday, 08 June 2015
124 МЗЗПР НА РАБОТИЛНИЦА ЗА ИНИЦИРАЊЕ НА ИЗРАБОТКА НА НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ЕЛМИНИАЦИЈА НА БОЛЕСТИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОД АЗБЕСТ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА Friday, 22 May 2015
125 ЗАВРШИ ТРЕТИОТ ДЕН ОД ЧЕТИРИДНЕВНАТА ОБУКА ВО БИТОЛА Tuesday, 19 May 2015
126 БЕЗБЕДНОСТА И ЗДРАВЈЕТО ПРИ РАБОТА НА ЖЕНИТЕ Tuesday, 19 May 2015
127 УСПЕШНО ЗАВРШИ ВТОРИОТ ДЕН ОД ЧЕТИРИ-ДНЕВНАТА ОБУКА ВО БИТОЛА Tuesday, 12 May 2015
128 THE FIRST DAY OF THE 4 DAY TRAINING WAS HELD IN BITOLA Monday, 11 May 2015
129 MOSHA ON THE CELEBRATION OF THE DAY FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK IN THE COMPANY ARCELOR MITTAL Monday, 04 May 2015
130 ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ ЗА НЕСРЕЌИ ПРИ РАБОТА ЗА 2014 ГОДИНА Monday, 04 May 2015
131 СЕ ОДРЖА ЕДНОДНЕВЕН СЕМИНАР НА ТЕМА: „ПРЕДНОСТИ И НЕГАТИВНОСТИ ОД ПРИМЕНАТА НА ЗАКОНОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА – ОБВРСКИ НА ПРЕТСТАВНИКОТ НА СИНДИКАЛНАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ВО КОМПАНИИТЕ” Wednesday, 29 April 2015
132 МЗЗПР НА КОНФЕРЕНЦИЈА ПО ПОВОД МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН ЗА ПОЧИТ НА ПОВРЕДЕНИТЕ И ЗАГИНАТИТЕ РАБОТНИЦИ – 28 АПРИЛ Wednesday, 29 April 2015
133 ОГРОМНА МЕДИУМСКА ПОКРИЕНОСТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА И ИЗВЕШТАЈОТ ЗА НЕСРЕЌИ ПРИ РАБОТА Wednesday, 29 April 2015
134 MOSHA SUCCESSFULLY CELEBRATED THE WORLD DAY FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 28 APRIL Tuesday, 28 April 2015
135 УЧЕСТВУВАЈТЕ НА РЕГИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА ВО ОКТОМВРИ, 2015 Monday, 20 April 2015
136 WORLD DAY FOR SAFETY AND HEALTH AT WORK 2015 Tuesday, 14 April 2015
137 МЗЗПР ДЕЛ ОД НАСТАВНАТА ПРОГРАМА НА ОСНОВНОТО УЧИЛИШТЕ „ДИМИТАР МИЛАДИНОВ" Thursday, 02 April 2015
138 ПОКАНА ЗА УЧЕСТВО НА ОБУКИ Wednesday, 01 April 2015
139 ПОВИК ЗА УЧЕСТВО ВО ИЗБОР НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА НАГРАДА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА Tuesday, 31 March 2015
140 УЧЕСТВУВАЈТЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА ВО ОБЗОР, БУГАРИЈА Tuesday, 31 March 2015
141 ПОВЕЌЕ МЕДИУМИ ОБЈАВИЈА ВЕСТ ЗА ЗАВРШУВАЊЕТО НА ПРОЕКТОТ „ГРАЃАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ КАКО АКТИВНИ СОЦИЈАЛНИ АКТЕРИ ВО ПРОМОЦИЈА НА СТАНДАРДИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА" Saturday, 21 March 2015
142 THE PROJECT “CSOs AS ACTIVE SOCIAL ACTORS IN PROMOTION OF OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH STANDARDS” HAS OFFICIALLY ENDED Friday, 20 March 2015
143 2014 NATIONAL AWARDS FOR GOOD OSH PRACTICE Wednesday, 11 March 2015
144 REGISTER FOR PARTICIPATION ON THE OSH CONGRESS IN DUSSELDORF Tuesday, 10 March 2015
145 INVITATION FOR SHOWING INTEREST ABOUT OSH TRAININGS Wednesday, 04 March 2015
146 THE “STRATEGY FOR OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH THROUGH ACTIVE PARTICIPATION OF THE CIVIL SOCIETY ORGANIZATIONS 2015-2019” WAS SUCCESSFULLY PROMOTED Thursday, 26 February 2015
147 IOSH CONFERENCE 2015 – LEADERSHIP IN ACTION Tuesday, 24 February 2015
148 PROMOTION OF STRATEGY FOR IMPROVEMENT OF OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH IN REPUBLIC OF MACEDONIA THROUGH ACTIVE PARTICIPATION OF THE CIVIL SOCIETY ORGANIZATIONS (2015-2019) Monday, 23 February 2015
149 THE REGIONAL CONFERENCE WAS SUCCESSFULLY HELD, MORE THAN 40 NATIONAL AND REGIONAL OSH EXPERTS PARTICIPATED ON THE EVENT Wednesday, 18 February 2015
150 МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА „ПРОМОВИРАЊЕ НА ЗДРАВИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ОДРЖЛИВ И ИНКЛУЗИВЕН РАСТ” Tuesday, 17 February 2015
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 5 of 21

MOSHA Login

MACEDONIAN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH ASSOCIATION

st.Vostanicka No. 2, 1000 Skopje, R.Macedonia
postal address: P.O box 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk