НОВОСТИ - МЗЗПР
# Наслов на артиклот Датум
1 Еднодневен семинар: ПОДИГНУВАЊЕ НА КАПАЦИТЕТИТЕ НА ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА И СИНДИКАЛНИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО КОМПАНИИТЕ Понеделник, 13 Февруари 2017
2 ОБУКА СИСТЕМИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА Понеделник, 16 Јануари 2017
3 Повик за избор на модератор за јавна дебата Среда, 11 Јануари 2017
4 Oбука за безбедност и здравје на тема „ПОДГОТОВКА ЗА ПОЛАГАЊЕ СТРУЧЕН ИСПИТ ПО БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА” Понеделник, 09 Јануари 2017
5 Интервју со Д-р Анета Атанасовска – специјалист по медицина на трудот, Институт за медицина на трудот на Р. Македонија – Скопје, СЗО Колаборативен Центар Четврток, 22 Декември 2016
6 Интервју со Кристина Грижоска- стручно лице по БР, Комфи Ангел ДОО-Прилеп Четврток, 22 Декември 2016
7 МЗЗПР: 40-тина смртни случаи годишно при повреда на работно место Вторник, 13 Декември 2016
8 Интервјо со Стефка Јанковска Петковска, стручно лице по БЗР, ЈКП Водовод Битола Вторник, 29 Ноември 2016
9 40 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ - Здружение за заштита при работа-Битола Понеделник, 28 Ноември 2016
10 Нови изданија од EU OSHA Вторник, 22 Ноември 2016
11 Деветото стручно советување од областа на рударството и геологијата 11-13 Ноември - Струмица Понеделник, 21 Ноември 2016
12 Пројавување интерес за формирање на клуб за БЗР Петок, 18 Ноември 2016
13 стручно советување со меѓународно учество од областа на подземната и површинската експлотација на минерални суровини Подекс-Повекс 2016 Вторник, 15 Ноември 2016
14 ПОВИК за прибирање на понуди за изработка на промотивно виде Вторник, 15 Ноември 2016
15 Конференција„ Рамковните договори за партнерство со Европската Комисија” Петок, 11 Ноември 2016
16 БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ ПОНУДИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА УСЛУГИ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ НА КРОС СЕКТОРСКИ СОСТАНОЦИ Понеделник, 07 Ноември 2016
17 еднодневна обука на тема: „Улога на синдикатот и претставникот на... Петок, 04 Ноември 2016
18 Одбележувањето на Европската недела за БЗР 24-28 октомври 2016 Вторник, 01 Ноември 2016
19 ЕВРОПСКА НЕДЕЛА ЗА БЗР 24-28 ОКТОМВРИ 2016 Понеделник, 31 Октомври 2016
20 Европската недела за БЗР, во Косово Петок, 28 Октомври 2016
21 ПОСЕТА ВО КОМПАНИИ Среда, 26 Октомври 2016
22 Обука на тема„ Улога на синдикатот и претставникот на вработените за БЗР“ Среда, 26 Октомври 2016
23 Бо Охрид се одржа симпозиум на тема: „ Состојба со безбедност и здравје при работа преку призма на инспекциски надзор-регионална соработка” Среда, 26 Октомври 2016
24 Европска недела за безбедност и здравје при работа Четврток, 20 Октомври 2016
25 Oдржан 40-тиот Меѓународен саем за превенција и реагирање во вонредни ситуации и безбедност и здравје при работа-Белград Среда, 19 Октомври 2016
26 Вториот Македонски конгрес за медицина на трудот Понеделник, 17 Октомври 2016
27 Избор на Амбасадор за Македонија на Европската мрежа за образование и обука за безбедност и здравје при работа (ENETOSH Понеделник, 17 Октомври 2016
28 Повик за учество = Светскиот конгрес за БЗР - Сингапур Петок, 14 Октомври 2016
29 ПОКАНА ЗА СЕМИНАР „Улогата на синдикатот и претставникот на вработените за БЗР“ - 26, 10. 2016 Понеделник, 10 Октомври 2016
30 Интервју со Г-дин Дејан Хаџи Димов, стручно лице за безбедност при работа во ЈСП Понеделник, 10 Октомври 2016
 
<< Прва страна < Претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна страна > Последна страна >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk