НОВОСТИ - МАКЕДОНИЈА
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
1 МОБИЛНА КЛИНИКА НА ИНСТИТУТОТ ПО МЕДИЦИНА НА ТРУД Петок, 12 Ноември 2010
2 CCM ГО ОДРЖА 18 КОНГРЕС, ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ИЗБРАН ЖИВКО МИТРЕВСКИ Петок, 29 Октомври 2010
3 IN MEMORIAM Вторник, 01 Декември 2009
4 ОДЛУКА ЗА ОСНОВАЊЕ СОВЕТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА Четврток, 05 Ноември 2009
5 УСЛОВИ Вторник, 01 Септември 2009
6 Соопштение Понеделник, 24 Август 2009
7 ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТРУД ВО ПРВАТА ПОЛОВИНА НА ЈУЛИ ЗАТВОРИ 42 ФИРМИ ПОРАДИ НЕПРИЈАВЕНИ РАБОТНИЦИ Среда, 22 Јули 2009
8 ИЛО КАНЦЕЛАРИЈА ВО СКОПЈЕ Четврток, 09 Јули 2009
9 СЕ ГИНЕ И НА РАБОТА Четврток, 30 Април 2009
10 ЗАТЕКНАТИ 94 НЕПРИЈАВЕНИ РАБОТНИЦИ ВО МАРТ Среда, 15 Април 2009
11 Security Guard beaten at Skopje' GTC Четврток, 09 Април 2009
12 ДВОЈНО НАМАЛЕНИ НЕСРЕЌИТЕ ПРИ РАБОТА ВО ЕВН Петок, 23 Јануари 2009
13 ГРАДЕЖНИЦИ ГИНАТ ОТИ ГАЗДИТЕ ШТЕДАТ Четврток, 21 Август 2008
14 РАБОТОДАВЦИТЕ СОГЛАСНО ПРЕПОРАКИТЕ ОД ВЛАДАТА ТРЕБА ДА ГО НАМАЛАТ РАБОТНОТО ВРЕМЕ ЗАРАДИ ЖЕШТИНИТЕ Среда, 20 Август 2008
15 ПРИЛЕПСКИ СЕЛА ЖАРИШТА НА БРУЦЕЛОЗА Среда, 02 Јули 2008
16 СЕ ПОВЕЌЕ НЕСРЕЌИ НА РАБОТА, ДРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕЧИ Среда, 02 Јули 2008
17 ЖИВОТИНСКО ЦАРСТВО ВО ВОЗДУХОПЛОВСТВОТО Понеделник, 12 Мај 2008
18 ПО ТРАГЕДИЈАТА ВО ШТИП, ИСАР ЌЕ ГИ ЗАОСТРИ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА Среда, 23 Април 2008
19 ПРЕДОЛГО ПРЕД КОМПЈУТЕРОТ, ШТЕТИ НА ОЧИТЕ Петок, 04 Април 2008
20 ВО ФЕВРУАРИ ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТРУД ИЗВРШИЛ 3250 КОНТРОЛИ ОД ОБЛАСТА НА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ И БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ Вторник, 25 Март 2008
21 ВО ФЕВРУАРИ ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТРУД ИЗВРШИЛ 3250 КОНТРОЛИ ОД ОБЛАСТА НА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ И БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ Вторник, 25 Март 2008
22 ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТРУД ЗАТЕКНА 943 НЕПРИЈАВЕНИ РАБОТНИЦИ Петок, 29 Февруари 2008
23 ИЗВЕШТАЈ НА ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ТРУД ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2007 Вторник, 15 Јануари 2008
24 ССМ: 100.000 ПРЕКРШУВАЊА НА РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА ДНЕВНО Среда, 19 Декември 2007
25 ОТКАКО МАЈКАТА ПОЧИНА РАБОТЕЈЌИ ВО ТЕКСТИЛНА ФАБРИКА Понеделник, 17 Декември 2007
26 ПРИВЕДЕН ТРУДОВ ИНСПЕКТОР ВО ШТИП Среда, 12 Декември 2007
27 КОНФЕКЦИСКИОТ ПОГОН НА „ТЕТЕКС“ КЛИМАТИЗИРАН СО НОРВЕШКА ДОНАЦИЈА Среда, 14 Ноември 2007
28 ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ НЕ НУДИ ЗАШТИТА ЗА ГРАДЕЖНИТЕ РАБОТНИЦИ Четврток, 08 Ноември 2007
29 ЗАТВОРЕНИ 11 ФИРМИ ВО СТРУМИЦА Петок, 12 Октомври 2007
30 РАСТЕ НЕПОЧИТУВАЊЕТО НА РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА Петок, 14 Септември 2007
 
<< Прва страна < Претходна страна 1 2 Следна страна > Последна страна >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk