НОВОСТИ - СВЕТ
Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Датум
1 СВЕТСКИ ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА Петок, 29 Април 2011
2 ПРЕТСТАВНИЦИ НА МАКЕДОНСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА УЧЕСТВУВАА НА ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА ВО Р.СРБИЈА Сабота, 30 Октомври 2010
3 СИМПОЗИУМ НА ТЕМА “ЗДРАВО РАБОТНО ОПКРУЖУВАЊЕ“ Сабота, 30 Октомври 2010
4 Светски ден за заштита при работа Среда, 28 Април 2010
5 НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД ЕВРОПСКА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА Среда, 08 Април 2009
6 ПОВТОРНО ОТВОРЕНО ПРАШАЊЕТО ЗА МИНИМАЛНА ПЛАТА ВО РАСТЕЧКАТА ЕВРОПСКА УНИЈА Четврток, 30 Октомври 2008
7 НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД ЕВРОПСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА Среда, 29 Октомври 2008
8 МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЖЕНАТА 2008 Четврток, 06 Март 2008
9 MЕСЕЧНИК НА ЕВРОПСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА Петок, 14 Декември 2007
10 СИНДИКАТИТЕ И ГЛОБАЛИЗАЦИЈАТА: ТРЕНДОВИ, ПРЕДИЗВИЦИ И ОДГОВОРИ Понеделник, 26 Ноември 2007
11 МОТ ОБЕЛЕЖУВА 30 ГОДИШНИНА Вторник, 20 Ноември 2007
12 ЕЛЕКТРОНСКИ ВЕСНИК НА ЕВРОПСКАТА АГЕНЦИЈА ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА Четврток, 25 Октомври 2007
13 ЖЕНИТЕ НА РАБОТНО МЕСТО Петок, 19 Октомври 2007
14 НАУЧЕТЕ КАКО УСПЕШНО ДА ЈА ПРИМЕНУВАТЕ ЗАШТИТАТА ПРИ РАБОТА Сабота, 08 Септември 2007
15 МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА МЛАДИТЕ: ЗДРАВСТВЕНИ И БЕЗБЕДНОСНИ АСПЕКТИ НА РАБОТЕЊЕТО Сабота, 08 Септември 2007
16 НА ТРУДОТ ЦРН НАРОД Четврток, 06 Септември 2007
17 МЕСЕЧЕН ВЕСНИК НА 'ЕАЗПР' Четврток, 05 Јули 2007
18 12 ЈУНИ - СВЕТСКИ ДЕН ЗА БОРБА ПРОТИВ ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ДЕТСКИ ТРУД Четврток, 14 Јуни 2007
19 Меѓународен ден на медицинските сестри (12 мај 2007) Среда, 16 Мај 2007
20 Дискриминација на работното место – како се соочуваме со проблемите на инвалидизираните лица Понеделник, 14 Мај 2007
21 Дискриминација на работното место – како се соочуваме со проблемите Понеделник, 14 Мај 2007
22 Меѓународен ден на трудот 1 Мај Четврток, 03 Мај 2007
23 Меѓународна организација на на трудот; Светски ден за заштита при работа 2007 Четврток, 03 Мај 2007
24 Агенцијата ги здружи силите со Европскиот Информативен Центар за заштитата при работа да стане реалност Четврток, 03 Мај 2007
25 Агенцијата го поздравува Јукка Такала за нов директор Среда, 01 Ноември 2006
26 Премногу млади луѓе страдаат на работно место Среда, 01 Ноември 2006
27 Што правите Вие за време на Европската Недела 2006? Среда, 01 Ноември 2006
28 Оценување за Европската Агенција за Заштита При Работа Вторник, 10 Октомври 2006
29 Ние Ве прашавме, Вие ни одговоривте, ние подобривме! Петок, 15 Септември 2006
30 Меѓународен ден на малдите 12 август: потпишете се на апелот за Безбеден почеток Петок, 15 Септември 2006
 
<< Прва страна < Претходна страна 1 2 Следна страна > Последна страна >>
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk