БЕЗБЕДНОСТ ПРИ РАБОТА - НЕВЕРОЈАТНО! PDF Печати Е-пошта

Се додека не ги погледнете овие фотографии, нема да верувате до кој степен луѓето се подготвени да го ризикуваат својот живот. Ве молиме вашите коментари и фотографии со слична содржина да ги споделите со нас на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


25.08.2011_neverojatno 25.10.2011_neverojatno19.03.2012_veruvale_ili_ne04.05.2012_pic104.05.2012_pic204.05.2012_pic323.04.2012_veruvale_ili_ne22.08.2012_pic122.08.2012_pic222.08.2012_pic304.09.2012_neverojatno

06.септември.2012 год - Собрание на Република Македонија

 

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk