Тешко повреден скопјанец: Паднал чистејќи снег од угосителски објек PDF Print E-mail
ACCIDENTS AT WORK - Press
Sunday, 05 February 2017 00:00
5. February 2017 - 12:17

Тешко повреден скопјанец: Паднал чистејќи снег од угосителски објект

На улицата „3-та Македонска бригада“ во Скопје вчера околу 13 часот М.М. (40) од село Сопиште, чистејќи ја настрешницата од снег од угостителски објект паднал од висина, при што се здобил со повреда во пределот на главата.

Тој бил пренесен во Ургентен центар-Скопје каде му била укажана лекарска помош и бил задржан на лекување.

 

MOSHA Login

MACEDONIAN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH ASSOCIATION

st.Vostanicka No. 2, 1000 Skopje, R.Macedonia
postal address: P.O box 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk