Повик за избор на модератор за јавна дебата PDF Печати Е-пошта
NEWS - МЗЗПР
Среда, 11 Јануари 2017 15:08

Повик за избор на модератор за јавна дебата во рамки на проектот: “Зајакнување на партнерствата на граѓанското општество и државните институции во креирање и унапредување на правото за безбедна и здрава работна средина - Основно човеково право”

pdfМодератор.pdf

 

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk