Oбука за безбедност и здравје на тема „ПОДГОТОВКА ЗА ПОЛАГАЊЕ СТРУЧЕН ИСПИТ ПО БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА” PDF Печати Е-пошта
NEWS - МЗЗПР
Понеделник, 09 Јануари 2017 00:00

Почитувани,

Со цел да им се овозможи соодветна стручна подготовка на лицата кои се имаат пријавено за полагање стручен испит по безбедноста и здравјето при работа, Македонското здружение за заштита при работа (МЗЗПР), како единствен колаборативен центар на МОТ во Македонија и како Focal Point за Европската агенција за безбедност и здравје при работа, организира  обука за безбедност и здравје на тема „ПОДГОТОВКА ЗА ПОЛАГАЊЕ СТРУЧЕН ИСПИТ ПО БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА”. Обуката ќе се реализира на 16.01.2017 год. од 09 - 16 часот во Едукативен центар за БЗР - ул Востаничка бр 2 - Скопје. За дополнителни информации контактирате не на е-маил Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите или на контакт телефони 02/ 2774-868 или 071/361-188.

 

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk