Македонец тешко повреден во БиХ - се забил во камион PDF Печати Е-пошта
НЕСРЕЌИ ПРИ РАБОТА - Прес
Вторник, 13 Декември 2016 15:54

Македонец тешко повреден во БиХ - се забил во камион

Македонец е тешко повреден во сообраќајна несреќа која се случила на патот Прњавор-Челинац, во Босна и Херцеговина. Се работи за 41-годишниот Оливер П. кој возел камион, па поради голомразицата на патот се излизгал и се судрил со друг камион.

Несреќата се случила во 8 часот и 40 минути, а за Плусинфо од македонската амбасада во Сараево велат дека тој итно е префрлен со тешки повреди во болница.

Извор: http://press24.mk/makedonec-teshko-povreden-vo-bih-se-zabil-vo-kamion

 

 

МЗЗПР - Најава

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk