Поштар од Штип повреден во незгода PDF Print E-mail
ACCIDENTS AT WORK - Press
Tuesday, 06 December 2016 15:46

Вчера на локалниот пат помеѓу штипските села Селце и Драгоево, се случила сообраќајна незгода во која А.Н. (53) од село Стар Караорман, управувајќи мопед „тори“ со скопски регистарски ознаки, сопственост на „Македонски пошти“, изгубил контрола и паднал на асфалтот. Во незгодата А.Н. се здобил со тешки тлесни повреди и како итен случај е пренесен на скопските клиники.

Извор: http://plusinfo.mk/vest/95692/poshtar-od-shtip-povreden-vo-nezgoda

 

MOSHA Login

MACEDONIAN OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH ASSOCIATION

st.Vostanicka No. 2, 1000 Skopje, R.Macedonia
postal address: P.O box 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk