Придружи се! PDF Печати Е-пошта

ЧЛЕНСТВО ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА

Како член на МЗЗПР ќе ги имате следниве поволности:

 • пристап до закони (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • пристап до правилници (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • бесплатни обуки организирани од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотеката на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • пристап до форумот на нашата веб страна

ЧЛЕНСТВО ЗА ПРАВНИ ЛИЦА

Оваа категорија содржи два типа на членство:

1. Веб членство и полноправно членство во МЗЗПР што вклучува:

 • банер од Вашата компанија на нашата веб страна
 • пристап до закони (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • пристап до правилници (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • бесплатни обуки организирани од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотеката на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • пристап до форумот на нашата веб страна

2. Веб членство и полноправно членство во МЗЗПР што вклучува:

 • пристап до закони (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • пристап до правилници (достапни на веб страната на МЗЗПР)
 • бесплатни обуки организирани од МЗЗПР
 • попуст за котизација за семинари и останати настани организирани од МЗЗПР
 • користење на библиотеката на МЗЗПР
 • предност во деловна соработка за потребите на МЗЗПР
 • пристап до форумот на нашата веб страна

 • Годишна членарина: 500 ден.

ЧЕКОРИ ЗА СТАНУВАЊЕ ЧЛЕН

1. Плаќање на годишната членарина. Пример за пополнување на уплатницата може да погледнете подоле.
2. Пополнување на апликацијата за членство која може да ја преземете на следниов линк.
3. Праќање на апликацијата на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
4. Откако вашето членство ќе биде потврдено вие ќе добиете е-меил со вашето корисничко име и лозинка. Со тоа станувате член на МЗЗПР.
 • Прв тип на МЗЗПР членство (овие бенефиции може да ги користат до 3 лица од компанијата): 12.000 ден.
 • Втор тип на МЗЗПР членство (овие бенефиции може да ги користат до 3 лица од компанијата): 6.000 ден.

ЧЕКОРИ ЗА СТАНУВАЊЕ ЧЛЕН

1. Плаќање на годишната членарина. Пример за пополнување на уплатницата може да погледнете подоле.

2. Пополнување на апликацијата за членство која може да ја преземете на следниов линк.
3. Праќање на апликацијата на Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите
4. Откако вашето членство ќе биде потврдено вие ќе добиете е-меил со вашето корисничко име и лозинка. Со тоа станувате член на МЗЗПР.

 

 

 

МЗЗПР - Најава

Пример уплатница ПП10

ПРИМЕР УПЛАТНИЦА ПП10

Пример уплатница ПП30

ПРИМЕР УПЛАТНИЦА ПП30
МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk