АНТОНИО ГРАЦИОЗИ НОВ ДИРЕКТОР НА ILO DWT/CO - БУДИМПЕШТА PDF Печати Е-пошта
МОТ ЦЕНТАР - МОТ - Новости - Проекти - Настани
Вторник, 03 Декември 2013 14:50

Антонио Грациози е нов директор на Тимот за техничка подршка за пристојна работа и Државната канцеларија на ILO во Будимпешта. Тој го замени досегашниот директор Марк Левин, кој на оваа функција беше 4 години. Уште од самиот почеток тој нагласи дека постојат нови предизвици во Централна и Источна Европа и дека треба да се изнајдат стратегии за справување со овие предизвици. Антонио Грациози претходно беше директор за обуки во Интернационалниот центар за обуки на ILO во Торино.

 

 

 

МАКЕДОНСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА ПРИ РАБОТА

ул. Востаничка бр.2, 1000 Скопје, Македонија
поштенска адреса: поштенски фах 908
tel./fax: +389 (0)2 / 2774 868

www.mzzpr.org.mk | kontakt@mzzpr.org.mk